Termeni si conditii

TERMENI GENERALI SI CONDITII ALE SARAPARTY SRL 

Datele de contact ale vanzatorului:
S.C. SARAPARTY  SRL
Adresa Strada Sfantul Gheorghe nr 1 Pantelimon Ilfov
Numarul de identificare al companiei: CUI 36456718
Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. j23/3426/25.08.2016


 

TERMENI SI CONDITII:
Operatorul www.invitatii-lumanari.ro  este Saraparty srl, societate comerciala cu raspundere limitata (mai jos denumita "operator"), in a carui proprietate exclusiva se afla domeniul.

Folosirea acestui web site, insumand toate paginile web sub acest domeniu (denumite toate la un loc “site”), precum si a tuturor informatiilor, datelor, textelor, softului, imaginilor, sunetelor sau a oricaror altor materiale din site (denumite toate la un loc “continut”), confirma liberul consimtamant al utilizatorilor de a accepta, in totalitate, termenii si conditiile   www.invitatii-lumanari.ro

Operatorul isi rezerva, oricand si potrivit bunei sale cuviinte, dreptul de a: - opera schimbari in termenii si conditiile de utilizare a acestui site; - imbunatati, adauga, modifica sau suspenda, partial sau in totalitate, site-ul.

Imbunatatirile, adaugirile sau modificarile, de orice fel, pe care operatorul le aduce site-ului si/sau continutului acestuia fac parte integranta din termenii si conditiile de utilizare a  www.invitatii-lumanari.ro  Folosirea in continuare a site-ului dupa redefinirea sa, reprezinta implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbari/modificari efectuate de operator.

Pentru a folosi, acest site, orice utilizator trebuie sa detina echipamente proprii de accesare a site-ului si sa achite taxele aferente furnizarii serviciilor acolo unde este cazul.

Informatiile listate si protectia intimitatii utilizatorilor
Orice utilizator care semnaleaza/furnizeaza/listeaza informatii pe site, acolo unde se cere explicit acest lucru, accepta si este de acord sa furnizeze informatii corecte, actuale si complete, urmand a le actualiza pe masura ce intervin modificari.

Conduita utilizatori
Orice utilizator este pe deplin raspunzator pentru continutul mesajelor/textelor/materialelor furnizate operatorului.

Utilizatorilor nu le este ingaduit, sub nici un motiv, sa foloseasca site-ul si/sau orice fel de informatii obtinute din cercetarea lui pentru:
- a se interfera in activitatile celorlalti utilizatori ai site-lui;
- a desfasura activitati care intra sub incidenta legilor;
- a modifica, adapta, sub-inchiria, traduce, vinde, decompila sau dezmembra, in orice fel si orice segment parte din site;
- a altera sau inlocui orice notificare cu privire la drepturile de autor, marca comerciala sau orice alte drepturi decurgand din dreptul proprietatii intelectuale si/sau dreptul proprietatii industriale;
- a folosi tehnici de “frame”, “mirror” or “deep/hot link” pentru orice parte a site-ului fara autorizarea prealabila scrisa a operatorului;
- a conexa paginile acestui site cu alte pagini web care pretind ca reprezinta interese sau produse ale operatorului, indiferent daca acestea sunt concepute, ofertate, vandute sau distribuite de acesta.

Folosirea adreselor e-mail
Prin folosirea adreselor e-mail puse la dispozitie de site sau furnizate prin intermediul lui, toti utilizatorii consimt liber ca, sunt de acord si acepta sa nu transmita altor persoane sau indiferent oricarui altcineva:
- orice tip de mesaj al carui continut intra sub incidenta legii, este fraudulos, amenintator, abuziv, vulgar, defaimator, obscen, jignitor, hartuitor, torturant, rautacios, plin de ura, rasial, etnic, sau indiferent in oricare alt mod jignitor sau este subiect al unui acord de confidentialitate sau incalca drepturile operatorului de proprietate intelectuala sau ale tertilor sau oricare alte drepturi;
- orice informatii fara destinatie publica despre orice firma/companie; - orice informatii comerciale confidentiale;
- orice coduri, directoare, programe de computere (exp. virus pt. computer) destinate sa intrerupa, sa distruga, sa compromita securitatea sau sa limiteze functionabilitatea oricarui component al site-ului.

Incetare/modificari
Operatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand si pentru oricare motiv folosirea site-ului de catre utilizatori si accesul la site;

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Operatorul oricand si pentru oricare motiv poate efectua modificari site-ului sau intrerupe furnizarea serviciilor, in totalitate sau in parte, cu sau fara notificare prealabila;

Operatorul nu poate fi tras la raspundere si nici invinuit pentru eventuale daune produse utilizatorilor, indiferent in ce fel, urmare modificarilor operate pe site sau deciziei de a intrerupe furnizarea serviciilor.

Drepturile noastre de proprietate. Mod de administrare si restrictii de utilizare
Operatorul este proprietarul acestui site pe care-l gestioneaza conform contractelor si intelegerilor cu furnizorii sai de servicii.
De aceea, Proprietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.
Toate informatiile continute de site si softul folosit sunt protejate de legislatia in domeniul drepturilor de autor, dreptul proprietatii intelectuale si dreptul proprietatii industriale.
Utilizatorii nu pot copia, reproduce, republica, transmite sau distribui materiale de pe site fara acordul prealabil al operatorului.

Garantii si obligatii. Limite
Prin utilizarea acestui site, dvs. sunteti expres de acord cu urmatoarele:

- site-ul este pus la dispozitia utilizatorilor sub aceasta forma si cu buna credinta;
- site-ul va functiona neintrerupt, actualizat, securizat si fara greseli/erori;
- rezultatele obtinute urmare utilizarii site-ului sunt corecte si toate demne de incredere; orice erori aparute in functionarea si utilizarea site-ului vor fi imediat indreptate si/sau inlaturate;
- folosirea site-ului incumba riscul utilizatorilor pentru eventuale prejudicii produse, in nume propriu sau tertilor urmare materialelor obtinute/descarcate de pe site.

Invitatiipentrununta.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. intrucat sunt afisate cu caracter informativ si pot fi modificate
Orice utilizator care semnaleaza/furnizeaza/listeaza informatii pe site, acolo unde se cere explicit acest lucru, accepta si este de acord sa furnizeze informatii corecte, actuale si complete, urmand a le actualiza pe masura ce intervin modificari.

Politica de returnarea pentru produsele personalizate

Aplicam legislatia in vigoare legata de returnarea produselor si restituirea contravalorii sau inlocuirea acestora.
Litera c) din art. 10 prevede exceptia de retur a produselor personalizate dupa specificatiile consumatorului pentru ca aceste produse nu pot fi revandute.
Produsele comandate de dvs sunt unicate, personalizate si confectionate conform preferintelor dvs. Din acest motiv, dupa ce ati finalizat comanda, nu puteti renunta unilateral la produsul respectiv.

Loading...